HUS Testbed

Palvelumme

HUS Testbed tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tuote- ja palvelukehitykseen aidossa sairaalaympäristössä

HUS Testbed toivottaa terveysteknologian yritykset tervetulleiksi kehittämään tuotteittaan ja palveluitaan autenttiseen sairaalaympäristöön. Testbedin kautta tapahtuva kehittäminen on tarkoitus integroida koko HUSin toimintaan, jossa erilaisia tuotteita ja palveluita ovat mukana kehittämässä eri alueiden asiantuntijat. 

Pitkäjänteisen yritysyhteistyön käynnistäminen

Suomen terveysteknologian tuotteiden vienti oli vuonna 2017 yli kaksi miljardia euroa. HUS Testbed on osa kansallisen Testbed-toiminnan käynnistämistä ja kehittämistä, minkä tarkoituksena on kasvattaa terveysteknologian osaamista ja vientiä pitkäjänteisesti yhdessä yritysten kanssa.

HUS Testbed alkoi vuoden mittaisena hankkeena, johon se sai miljoonan euron määrärahan kesään 2018 asti. Hanketta rahoittivat vuoden ajan Business Finland, HUS, GE Healthcare, CGI, Helsingin yliopisto ja Aalto Design Factory. Yhteistyökumppanina toimi myös Planmeca Group ja verkostoitumista vauhditti life science- ja terveysteknologia-alan keskittymä Health Capital Helsinki.

Yhteistyö käynnisti uuden toimintatavan pitkäkestoisen, asiakaslähtöisen yritysyhteistyön toteuttamiseksi. Prosesseja ja toimintatapoja rakennetaan yhdessä kuntoon niin, että eri kokoisten yritytysten on helppo tulla sisään HUSiin myös jatkossa.

HUS Testbed on osa Nordic Proof -yhteistyötä, jossa pohjoismaiset sairaalat profiloituvat globaalisti yrityksiä houkuttelevaksi Testbed-ekosysteemiksi.

 

 

YHTEISTYÖSSÄ

-- (ge.png) -- (cgi.png) -- (tekes.png) -- (aalto.png) -- (hch.png) -- (hy.png) -- (planmeca.png)