HUS Testbed

Tutustu tiimiimme!

Haluamme kehittää kanssanne yhteistyötä

 

-- Nina (_MS_5195.jpg)

Nina Lindfors 

HUS Testbed -hankejohtaja, ylilääkäri, dosentti, opetus- ja tutkimuslinjajohtaja, DI

Tervetuloa mukaan HUS Testbed -yhteistyöhön kanssamme! Haluamme luoda yhdessä yrityksenne kanssa systemaattisen tavan toimia, jotta pääsy HUS:iin olisi helppoa. Odotamme innolla yhteistyötä, jossa molemmat osapuolet voivat oppia toisiltaan aidossa käyttäjäympäristössä ja kehittää entistä parempia palveluita ja tuotteita asiakaslähtöisesti. HUS Testbed on integroitu koko HUS:iin, jossa yhteistyötä ovat kehittämässä maan parhaat asiantuntijat.

 

 

-- Satu (img1.jpg)

Satu Pesola

HUS Testbed -kehittämispäällikkö, Esh, eMBA

Haluamme tarjota yhteistyökumppaneillemme helpon tavan lähestyä HUS Testbediä yhden luukun -periaatteella. Ole yhteydessä meihin täyttämällä lomake sivuillamme. Autamme yrityksenne alkuun ja luomme yhteisen toimintamallin. Meillä on mukana erinomainen HUS Testbed -sairaanhoitajatiimi, jossa on kokeneita ja innostuneita ammattilaisia miettimässä arjen toimivia ratkaisuja. Jos tarvitset lisätietoa, voit olla yhteydessä myös suoraan minuun satu.pesola(at)hus.fi

 

 

HUS Testbed –sairaanhoitajatiimi

 

 

Sairaanhoitajiemme tiimissä yhdistyy monipuolinen osaaminen, jota hoitajillemme on kertynyt vuosien varrella niin leikkaussaleista kuin asiakaspalvelutehtävistä terveydenhuollon parissa. Sairaanhoitajamme ovat avuksi niin leikkaussalissa kuin muun hoitotyön suunnittelussa HUS Testbedin toiminnan kehittämisessä. Autamme mielellämme yrityksiä kohtaamaan sairaalan arjen tarpeet potilaidemme parhaan hoidon suunnittelemiseksi ja takaamiseksi.

 

YHTEISTYÖSSÄ

-- (ge.png) -- (cgi.png) -- (tekes.png) -- (aalto.png) -- (hch.png) -- (hy.png) -- (planmeca.png)