HUS Testbed

Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA


25.06.2019

Esittelyssä HUSin uusi teknologiapäällikkö Pekka Kahri

-- PekkaKahri (kahrip.png)

 

HUSin uusi teknologiapäällikkö Pekka Kahri on aloittanut työssään innolla. Hänen vastuualueinaan yhtymähallinnossa ovat muun muassa yritysyhteistyö ja markkinointi, sekä sidosryhmäsuhteet erityisesti kehittämistoiminnan kannalta.

HUSissa Kahria kiinnostavat mahdollisuudet tukea terveysteknologian kasvuyrityksiä sekä terveydenhuollon digitaaliset ratkaisut. Yhteistyö perusterveydenhuollon kanssa, suuret investointihankkeet, kuten sairaalarakentaminen ja Apotti-potilastietojärjestelmä tekevät HUSista mielenkiintoisella tavalla haastavan työpaikan. ”HUS on ainutlaatuinen tekijä Euroopan tasolla laajuutensa ja rajapintojensa ansiosta. Täällä tehdään työtä kovalla ja hyvällä asenteella ja hyvällä arvopohjalla.”, Kahri sanoo. Opetus, tutkimus ja potilastyö kulkevat vahvasti rinnakkain.

HUS Testbediin Pekka Kahri linkittyy erityisesti yritysyhteistyön ja kehittämisen kantilta. Hän näkee HUS Testbedin toiminnan jatkossa entistäkin enemmän yhteistyössä sitoutuneiden toimialojen kanssa ja asiakasprojektien synnyttämiseen näihin toimialoihin. Testauksen keskiössä ovat joustavuus ja potilasturvallisuus. ”Tähtäys on riittävään testausvolyymiin ja erityisesti isojen yritysten kanssa laajenevaan ja jatkuvaan yhteistyöhön.”, hän toteaa. Myös pienempien startup -yrityksien tukemiseksi Pekka Kahri haluaisi löytää sopivia ratkaisuja.

Vuoden 2020 keväällä voimaan tuleva uusi eurooppalainen lääkintälaiteasetus on Kahrin mielestä hyvä haaste HUS Testbedin kannalta. ”HUS Tesbedillä voisi olla tässä tärkeä rooli yritysten tukijana muuttuvien asetusten edessä.”

 

VALITSE AJANKOHTAINEN


YHTEISTYÖSSÄ

-- (ge.png) -- (cgi.png) -- (tekes.png) -- (aalto.png) -- (hch.png) -- (hy.png) -- (planmeca.png)